Boorwerk Berichten

90 jaar traditie in baanbrekend gereedschap
Boorwerk is sinds 1929 actief als importeur van hoogwaardige gereedschappen voor bouw en industrie. In 90 jaar tijd heeft Boorwerk zich ontwikkeld tot bekende partner voor de professionele vakhandel in binnen- en buitenland.

Innovatieve Grondleggers
Ons merk ProFit is om één reden in het leven geroepen; om iedere klus leuker en makkelijker te maken! Als grondleggers van de revolutionaire Multi Purpose gatzaag, met het gepatenteerde Click & Drill systeem, heeft ProFit het leven van ontelbare vaklieden voor altijd veranderd.

Ruim 700 jaar know how in één programma!
Boorwerk is al bijna 100 jaar actief als importeur en distributeur van hoogwaardige span-, verspanende- en bouw gerelateerde gereedschappen. Zo’n lange historie komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, deze is in belangrijke mate gestoeld op onze

Blader hier door onze verschillende catalogi door op een afbeelding te klikken. U kunt deze ook downloaden via de download link of uitprinten.

Vacature: Controller

8 december 2022

Boorwerk is op zoek naar een ambitieuze financial professional m/v die toe is aan een uitdagende 2e of 3e carrièrestap.

Waar jij blij van wordt:

  • Een goed marktconform basissalaris + bonus afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Mogelijkheid tot parttime en hybride werken
  • Aansturen van een compact team
  • Positief kritisch je stempel kunnen drukken op een sterk groeiend familiebedrijf met internationale productie- en klantbasis.
  • Geen ‘commissies’ die jouw adviezen verwateren, je rapporteert rechtstreeks aan de CEO