Boorwerk Berichten

90 jaar traditie in baanbrekend gereedschap
Boorwerk is sinds 1929 actief als importeur van hoogwaardige gereedschappen voor bouw en industrie. In 90 jaar tijd heeft Boorwerk zich ontwikkeld tot bekende partner voor de professionele vakhandel in binnen- en buitenland.

Innovatieve Grondleggers
Ons merk ProFit is om één reden in het leven geroepen; om iedere klus leuker en makkelijker te maken! Als grondleggers van de revolutionaire Multi Purpose gatzaag, met het gepatenteerde Click & Drill systeem, heeft ProFit het leven van ontelbare vaklieden voor altijd veranderd.

Ruim 100 jaar know how in één programma!
Boorwerk is al bijna 100 jaar actief als importeur en distributeur van hoogwaardige span-, verspanende- en bouw gerelateerde gereedschappen. Zo’n lange historie komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, deze is in belangrijke mate gestoeld op onze

Blader hier door onze catalogus door op de afbeelding te klikken. U kunt deze ook downloaden via de downloadlink of uitprinten.

Vacature: International Business Development Manager

22 juni 2023

In deze functie werk je aan het activeren en ontwikkelen van bestaande importeurs. Verder selecteer je nieuwe importeurs in nieuwe geografieën en zet je private label partnerships op. Daarnaast introduceer je nieuwe productlijnen bij bestaande importeurs.

Doel is om de omzet binnen vijf jaar te verdubbelen.