Boorwerk Berichten

90 jaar traditie in baanbrekend gereedschap
Boorwerk is sinds 1929 actief als importeur van hoogwaardige gereedschappen voor bouw en industrie. In 90 jaar tijd heeft Boorwerk zich ontwikkeld tot bekende partner voor de professionele vakhandel in binnen- en buitenland.

Innovatieve Grondleggers
Ons merk ProFit is om één reden in het leven geroepen; om iedere klus leuker en makkelijker te maken! Als grondleggers van de revolutionaire Multi Purpose gatzaag, met het gepatenteerde Click & Drill systeem, heeft ProFit het leven van ontelbare vaklieden voor altijd veranderd.

Ruim 700 jaar know how in één programma!
Boorwerk is al bijna 100 jaar actief als importeur en distributeur van hoogwaardige span-, verspanende- en bouw gerelateerde gereedschappen. Zo’n lange historie komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, deze is in belangrijke mate gestoeld op onze

Blader hier door onze verschillende catalogi door op een afbeelding te klikken. U kunt deze ook downloaden via de download link of uitprinten.

Vacature: International Business Development Manager

22 juni 2023

In deze functie werk je aan het activeren en ontwikkelen van bestaande importeurs. Verder selecteer je nieuwe importeurs in nieuwe geografieën en zet je private label partnerships op. Daarnaast introduceer je nieuwe productlijnen bij bestaande importeurs.

Doel is om de omzet binnen vijf jaar te verdubbelen.

Je rapporteert aan de Managing Director. De President-eigenaar is nauw betrokken bij de strategie en de productontwikkeling. Verder werk je intensief samen met een deskundig Client Service team van 4FTE dat verantwoordelijk is voor internationale orderverwerking en uitleverplanning.

Boorwerk zoekt iemand met de energie om 50% van de tijd op reis te zijn; een BDM die doorzet en zaken afmaakt. Iemand die het prettig vindt om met heldere kaders ruimte te hebben om op een zelfstandige wijze de markt te bewerken en heeft het vermogen om ProFit voor langere termijn te positioneren.

Jouw profiel:

  • Minimaal Bachelor werk- en denkniveau
  • Minimaal 7 jaar Business Developmentervaring in meerdere landen
  • Ervaring met indirecte B-2-B sales (importeurs, distributeurs of handelsbedrijven)
  • Ervaring in het opstarten van indirecte saleskanalen in het buitenland
  • Doorgroeipotentieel naar rol van Commercieel Directeur.

Klik hier voor de volledige vacature.


Vacature: Controller (VERVULD)

8 december 2022

Boorwerk is op zoek naar een ambitieuze financial professional m/v die toe is aan een uitdagende 2e of 3e carrièrestap.

Waar jij blij van wordt:

  • Een goed marktconform basissalaris + bonus afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Mogelijkheid tot parttime en hybride werken
  • Aansturen van een compact team
  • Positief kritisch je stempel kunnen drukken op een sterk groeiend familiebedrijf met internationale productie- en klantbasis.
  • Geen ‘commissies’ die jouw adviezen verwateren, je rapporteert rechtstreeks aan de CEO