Boorwerk Berichten

90 jaar traditie in baanbrekend gereedschap
Boorwerk is sinds 1929 actief als importeur van hoogwaardige gereedschappen voor bouw en industrie. In 90 jaar tijd heeft Boorwerk zich ontwikkeld tot bekende partner voor de professionele vakhandel in binnen- en buitenland.

Innovatieve Grondleggers
Ons merk ProFit is om één reden in het leven geroepen; om iedere klus leuker en makkelijker te maken! Als grondleggers van de revolutionaire Multi Purpose gatzaag, met het gepatenteerde Click & Drill systeem, heeft ProFit het leven van ontelbare vaklieden voor altijd veranderd.

Ruim 700 jaar know how in één programma!
Boorwerk is al bijna 100 jaar actief als importeur en distributeur van hoogwaardige span-, verspanende- en bouw gerelateerde gereedschappen. Zo’n lange historie komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, deze is in belangrijke mate gestoeld op onze

Blader hier door onze verschillende catalogi door op een afbeelding te klikken. U kunt deze ook downloaden via de download link of uitprinten.

Marketing stagiair

24 februari 2022

Ben jij een pro-actieve duizendpoot met altijd nieuwe ideeën? Denk je vaak out of the box en ben je niet bang om uit je comfortzone te stappen of wil je dit juist graag leren? Dan is dit de ideale meewerk-stage voor jou!

Althans, dat is de stellige overtuiging van onze stagiaire Jesca die inmiddels na het afronden van haar studie een mooie carrière is begonnen bij een nationale bank. Hieronder legt zij in eigen woorden uit wat een stage bij Boorwerk jou te bieden heeft.

Wie zoeken wij?

Als internationaal bedrijf met importeurs in meer dan 20 landen zoals Italië, Frankrijk en Duitsland staan wij vooraan als het gaat om multi channel marketing en het uitdragen van onze merkwaarden. Ter verdere ondersteuning van onze nationale- en internationale channel partners zoeken wij een marketing stagiair(e) die de contacten op gestructureerde wijze helpt onderhouden. Je leert onder andere om projecten te analyseren, content te creëren en conversie te optimaliseren.

Wat wordt er van jou verwacht?
  • Je hebt affiniteit met marketing/commercie en bent in een vergevorderd stadium van je studie
  • open en positieve instelling
  • Niet bang voor een uitdaging
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Duits is een pré maar geen vereiste

Klik hier voor de volledige vacature.