Profit gatzagen

Innovatieve Grondleggers
Ons merk ProFit is om één reden in het leven geroepen; om iedere klus leuker en makkelijker te maken! Als grondleggers van de revolutionaire Multi Purpose gatzaag, met het gepatenteerde Click & Drill systeem, heeft ProFit het leven van ontelbare vaklieden voor altijd veranderd. Door iedere klus keer op keer sneller en met hogere kwaliteit te klaren.

Onze R&D afdeling werkt dagelijks aan slimme nieuwe gatzaag oplossingen en staat daarbij in nauw overleg met eindgebruikers. Hier ligt tenslotte 100% van onze focus, zo houden wij de innovatiecurve ‘loodrecht’.

Oplossing voor ieder materiaal
Voor ieder project en materiaaltype heeft ProFit een passende zaag.
Wereldwijd ondervinden Professionals keer op keer dat onze gereedschappen sneller, langer en makkelijker werken. En bovendien in de grootste aantal diameters verkrijgbaar zijn. Niet zonder reden horen we vaak op beurzen dat mensen na hun eerste ProFit ervaring nooit meer anders willen… daar zijn we best een beetje trots op!

Partners in succes
Uiteraard is de vakhandel een belangrijke schakel naar de markt. Als partners zijn zij een belangrijk onderdeel van het succes van ProFit. Onze organisatie is erop gericht dit teamwork zo optimaal mogelijk te helpen faciliteren met o.a. master classes voor shop medewerkers, POS materiaal, demo dagen en hoogwaardige online content.

Drive
Om daarbij een stapje meer te zetten zit ons als familiebedrijf letterlijk in de genen. Of het nu gaat om flexibiliteit, een passend advies of meedenken. ProFit is voor ons meer dan een product. Het is onze passie!

Meer over ProFit