Nieuws

Demodag bij Gereedschap Pro in Haarlem

17 juni 2021

Zaterdag 12 juni 2021 mochten wij de allereerste demodag na de COVID-19 crisis aftrappen bij Gereedschap Pro in Haarlem. Patrick Brone en Hossein Lemirini hebben de demodag verzorgd. Er mag gezegd worden dat het een geslaagde dag was voor zowel ProFit als Gereedschap Pro. Tijdens de demodag hebben wij kennis gemaakt met veel nieuwe mensen en hebben wij de mogelijkheid gekregen om het personeel van Gereedschap Prof nieuwe dingen te leren.
Wij hebben onwijs veel zin in de aankomende periode waarin er veel demodagen gepland kunnen worden! Wil jij als aangesloten vakhandel ook graag een demonstratie op locatie neem dan contact op met jouw accountmanager.


ProFit kijkt terug op zeer succesvolle VSK-beurs

11 februari 2020

Met ruim 36.000 beursbezoekers en circa 8.100 bezoekers aan de masterclasses en demo’s op onze stand kijken we -een beetje moe maar zeer voldaan- terug op de 2020 editie van de VSK. De interesse voor de internationale première van onze nieuwe Plug Buster Pro was niets minder dan overweldigend te noemen. We bedanken de Jaarbeurs voor het helpen realiseren van ons unieke, bijna 20 meter lange, ProFit demoplein. Uiteraard danken we ook alle bezoekers en geïnteresseerden. Op naar de volgende VSK.

ProFit op de VSK-beurs

 


Productintroductie – ProFit Plug Buster Pro

4 februari 2020

Op de VSK beurs hebben wij de Plug Buster Pro geïntroduceerd! Deze gepatenteerde ProFit tool stelt de bouw- en installatieprofessional in staat om eenvoudig perfecte blinde gaten te maken voor het plaatsen van wandcontactdozen. Bij gebruik van een traditionele dozenboor stoot zelfs de meest professionele verwerker vaak dwars door een cellenbetonmuur heen tijdens het wegbikken van de plug! Herhaal dit 40 tot 50 keer in een gemiddeld project en u begrijpt dat veel kostbare tijd verloren gaat. De Plug Buster Pro biedt hier de perfecte oplossing. U kunt ermee in no time een pasklaar blind gat maken, waarbij de boorkern of ‘plug’ als sneeuw voor de zon verdwijnt. Deze ‘mannetjesputter’ is in verschillende maten te krijgen waaronder 82mm als belangrijkste maat voor de Nederlandse markt. Bekijk ook eens het volledige persbericht en de brochure van de Plug Buster Pro.

De Plug Buster Pro in actie

 


Vooruitblik 2020 – Het jaar van 25 jaar ProFit

20 december 2019

Namens het gehele ProFit team willen wij al onze partners en vaklieden bedanken voor een fantastisch 2019. Ook wensen wij iedereen vast prettige feestdagen & een gezond en succesvol nieuwjaar.

Het jaar 2020 markeert het 25-jarig bestaan van ProFit. Een jubileum dat we zeker niet stilletjes voorbij zullen laten gaan! Achter de schermen is druk gewerkt aan o.a. productintroducties, nieuwe documentatie, foto- en videocontent en een nieuwe website die in januari geïntroduceerd zal worden. Uiteraard zullen ook de nodige jubileum-acties volgen! Als aftrap van het beursseizoen pakt ProFit op 4-7 februari groots uit tijdens de VSK-beurs in de Jaarbeurs Utrecht met maar liefst twee stands. Tijdens deze beurs zullen we de nieuwe ‘Plug Buster Pro’ introduceren. Houdt deze site, of de vakmedia in de gaten voor meer informatie. Natuurlijk bent u van harte welkom op onze stands, Hal 9 Stand A010 (hoofdstand) & Stand B040. Klik hier om kosteloos een entreekaart te ontvangen.


Vacature Account Manager

16 april 2019

Als onderdeel van onze doorlopende ontwikkeling zoekt Boorwerk versterking van ons Sales Team Nederland M/V. Ben jij die persoon met technische affiniteit, en spreekt de kans je aan om een waardevolle bijdrage te leveren op het commerciële proces binnen de setting van een groeibedrijf met internationale scope? Bekijk dan de volledige vacature. [Update: vacature vervuld 10-06-2019].


Introductie van 3 Productinnovaties

2 april 2019

Boorwerk luidt vandaag ons 90-jarig bestaan in met de introductie van maar liefst 3 nieuwe productinnovaties: de ProFit Concrete Light, de ProFit Clean Cut en de ProFit MPXL.

“Innovatie is de belangrijkste ader in onze bedrijfsvoering”, aldus oprichter Richard Boske. En ook de leukste. Vanaf het begin geeft onze relatie met vakmensen in de bouw ons inspiratie tot het ontwikkelen van oplossingen. Misschien staan we juist daarom in de KvK innovatie top-100?”


Vooruitblik 2019

20 december 2018

Het eind van het jaar is in zicht. Langs deze weg willen wij namens het gehele Boorwerk team al onze zakenpartners bedanken voor een fantastisch 2018. Ook wensen wij iedereen alvast prettige feestdagen & een gezond en succesvol nieuwjaar.

Over 2019 gesproken; in de eerste maanden van het jaar staat een flink aantal revolutionaire nieuwe productintroducties gepland voor ProFit! Hou deze site en/of de vakmedia in de gaten voor updates.


Vacature R&D

16 augustus 2018

Als onderdeel van onze goed gevulde innovatiepijplijn zoekt Boorwerk versterking van ons R&D team M/V. Ben jij die persoon met technische affiniteit, en spreekt de kans je aan om een waardevolle bijdrage te leveren op het totale R&D proces binnen de setting van een groeibedrijf met internationale scope? Bekijk dan de volledige vacature. [Update: vacature vervuld 10-09-2018].


ProFit item Houtpro beurs RTL 7

25 juli 2018

Harald Polak, Commercieel Directeur Boorwerk, toont in een dynamisch item de eveneens dynamische eigenschappen van ons unieke ProFit gatzaagsysteem aan RTL 7 televisie.

 


Profiel Boorwerk in Volkskrant

10 januari 2018

Richard Boske, Algemeen Directeur Boorwerk, wordt in een inspirerend pagina groot artikel geïnterviewd over de historie- , het heden- en de toekomst van Boorwerk. “Zo troef je de grote jongens af