Nieuws

Vacature Account Manager

16 april 2019

Als onderdeel van onze doorlopende ontwikkeling zoekt Boorwerk versterking van ons Sales Team Nederland M/V. Ben jij die persoon met technische affiniteit, en spreekt de kans je aan om een waardevolle bijdrage te leveren op het commerciële proces binnen de setting van een groeibedrijf met internationale scope? Bekijk dan de volledige vacature. Klik hier


Introductie van 3 Productinnovaties

2 april 2019

Boorwerk luidt vandaag ons 90-jarig bestaan in met de introductie van maar liefst 3 nieuwe productinnovaties: de ProFit Concrete Light, de ProFit Clean Cut en de ProFit MPXL.

“Innovatie is de belangrijkste ader in onze bedrijfsvoering”, aldus oprichter Richard Boske. En ook de leukste. Vanaf het begin geeft onze relatie met vakmensen in de bouw ons inspiratie tot het ontwikkelen van oplossingen. Misschien staan we juist daarom in de KvK innovatie top-100?”


Vooruitblik 2019

20 december 2018

Het eind van het jaar is in zicht. Langs deze weg willen wij namens het gehele Boorwerk team al onze zakenpartners bedanken voor een fantastisch 2018. Ook wensen wij iedereen alvast prettige feestdagen & een gezond en succesvol nieuwjaar.

Over 2019 gesproken; in de eerste maanden van het jaar staat een flink aantal revolutionaire nieuwe productintroducties gepland voor ProFit! Hou deze site en/of de vakmedia in de gaten voor updates.


Vacature R&D

16 augustus 2018

Als onderdeel van onze goed gevulde innovatiepijplijn zoekt Boorwerk versterking van ons R&D team M/V. Ben jij die persoon met technische affiniteit, en spreekt de kans je aan om een waardevolle bijdrage te leveren op het totale R&D proces binnen de setting van een groeibedrijf met internationale scope? Bekijk dan de volledige vacature. [Update: vacature vervuld 10-09-2018].


ProFit item Houtpro beurs RTL 7

25 juli 2018

Harald Polak, Commercieel Directeur Boorwerk, toont in een dynamisch item de eveneens dynamische eigenschappen van ons unieke ProFit gatzaagsysteem aan RTL 7 televisie.

 


Profiel Boorwerk in Volkskrant

10 januari 2018

Richard Boske, Algemeen Directeur Boorwerk, wordt in een inspirerend pagina groot artikel geïnterviewd over de historie- , het heden- en de toekomst van Boorwerk. “Zo troef je de grote jongens af