Onze merken

Ruim 700 jaar know how in één programma!
Boorwerk is al bijna 100 jaar actief als importeur en distributeur van hoogwaardige span-, verspanende- en bouw gerelateerde gereedschappen. Zo’n lange historie komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, deze is in belangrijke mate gestoeld op onze filosofie om uitsluitend A-merken te vertegenwoordigen. Tenslotte is goed gereedschap het halve werk, dat weten onze klanten en hun afnemers al bijna een eeuw te waarderen!

 

starrett

Starrett: Meetinstrumenten, zaagbladen en gatzagen sinds 1880

Starrett is een kwalitatief hoogwaardige Amerikaanse fabrikant van meetinstrumenten, zaagbladen en gatzagen. Met een beursnotering aan de New York Stock Exchange, acht productielocaties wereldwijd en $ 250mln omzet is Starrett vandaag de dag niet weg te denken uit de internationale gereedschapsmarkt. Als exclusief importeur voor de Benelux levert Boorwerk al decennia het Starrett programma aan een grote schare trouwe fans.
Klik hier voor de Starrett catalogus

 

vallorbe

Vallorbe: Zwitserse kwaliteitsvijlen sinds 1899

De vijlen van het Vallorbe staan bekend om de Zwitserse kwaliteit, die tot uiting komt in precisie, betrouwbaarheid, optimale hardheid en een lange levensduur. Als importeur voor Nederland levert Boorwerk sinds jaar en dag het brede gamma Vallorbe vijlen. Van horlogemaker tot verspaningsingenieur, als alleen goed goed genoeg is: Vallorbe.
Klik hier voor de Vallorbe catalogus

 

pryor

Pryor: Markeringstechnologie en Slagletters sinds 1849

Pryor uit het Engelse Sheffield is opgericht in de periode dat die regio het wereldcentrum was op het gebied van staal. Nu 170 jaar later is Pryor wereldwijd marktleider op het gebied van markeringstechnologie waaronder de bekende slagletters. Als importeur voor Nederland levert Boorwerk sinds jaar en dag de hoogwaardige portefeuille Pryor slagletters.
Klik hier voor de Pryor catalogus

 

boorwerk magneten

BM: Magneten sinds 1929

BM is onze eigen lijn magneten die sinds 1929 naar exacte specificatie voor Boorwerk wordt vervaardigt.
Klik hier voor de BM catalogus

 

rohm

Röhm: Spangereedschap sinds 1909

Het Duitse Röhm is één van de bekendste namen ter wereld als het gaat om spangereedschap. Of het nu gaat om boorkoppen en bankschroeven of zware toepassingen voor de verspanende industrie zoals klauwplaten, klauwplaat-revisie of custom made spindels, Boorwerk is sinds jaar en dag importeur en kennispartner van Röhm voor de Nederlandse markt.
Klik hier voor de Röhm catalogus

 

scangrip

Scangrip: Griptangen en Bankschroef Beschermbekken sinds 1906

Het Deense Scangrip staat al sinds jaar en dag synoniem met innovatie. Dat de markt dit 110 jaar na oprichting nog steeds weet te waarderen blijkt wel uit de Gazelle Award in 2016 voor het snelst groeiende bedrijf met maar liefst 185% stijging. Als importeur voor Nederland zijn wij bij Boorwerk best een beetje trots op dat gegeven!
Klik hier voor de Scangrip catalogus