Onze merken

Ruim 100 jaar know how in één programma!
Boorwerk is al bijna 100 jaar actief als importeur en distributeur van hoogwaardige span-, verspanende- en bouw gerelateerde gereedschappen. Zo’n lange historie komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen, deze is in belangrijke mate gestoeld op onze filosofie om uitsluitend A-merken te vertegenwoordigen. Tenslotte is goed gereedschap het halve werk, dat weten onze klanten en hun afnemers al bijna een eeuw te waarderen!

 

starrett

Starrett: Meetinstrumenten, zaagbladen en gatzagen sinds 1880

Starrett is een kwalitatief hoogwaardige Amerikaanse fabrikant van meetinstrumenten, zaagbladen en gatzagen. Met een beursnotering aan de New York Stock Exchange, acht productielocaties wereldwijd en $ 250mln omzet is Starrett vandaag de dag niet weg te denken uit de internationale gereedschapsmarkt. Als exclusief importeur voor de Benelux levert Boorwerk al decennia het Starrett programma aan een grote schare trouwe fans.

 

rohm

Röhm: Spangereedschap sinds 1909

Het Duitse Röhm is één van de bekendste namen ter wereld als het gaat om spangereedschap. Of het nu gaat om boorkoppen en bankschroeven of zware toepassingen voor de verspanende industrie zoals klauwplaten, klauwplaat-revisie of custom made spindels, Boorwerk is sinds jaar en dag importeur en kennispartner van Röhm voor de Nederlandse markt.