Over Boorwerk

90 jaar traditie in baanbrekend gereedschap
Boorwerk is sinds 1929 actief als importeur van hoogwaardige gereedschappen voor bouw en industrie. In 90 jaar tijd heeft Boorwerk zich ontwikkeld tot bekende partner voor de professionele vakhandel in binnen- en buitenland.

Naast onze ‘state of the art warehousing’ en geavanceerde eigen productielijn wordt Boorwerk misschien nog wel het meest getypeerd door de kenmerkende flexibiliteit en persoonlijke aandacht van een familiebedrijf.

Industry Changer
Naast het vertrouwde importeurschap van A-merken zoals Röhm en Starrett, is in 2005 de succesvolle aftrap gegeven aan de in eigen beheer ontwikkelde- en geproduceerde ProFit gatzagenlijn.

ProFit gatzagen worden inmiddels internationaal in meer dan 20 landen vermarkt. Het revolutionaire gepatenteerde ontwerp wordt wereldwijd door vakmensen gezien als een ware ‘Industry Changer’. Niet voor niets is ProFit in de KvK innovatie top 100 opgenomen!

Marktfocus
Vanuit centrale vestiging in Almere biedt ons team van 35 enthousiaste medewerkers support aan onze handelspartners in binnen- en buitenland. Deze kennen de volgende doelgroepfocus:

boorwerk-focus

Onze belofte
Goed gereedschap is –slechts– het halve werk. Boorwerk gaat dan ook een stap verder, door een moderne bedrijfsvoering te combineren met ‘ouderwetse’ waarden van een 90-jarig familiebedrijf. Vanuit onze persoonlijke benadering zijn wij pas tevreden met 100% resultaat. Daar kunt u ons aan houden.

Welkom bij de familie, welkom bij Boorwerk!

 

Meer lezen?
Zie interview Volkskrant 02-01-2018 klik hier